Samsung Galaxy S5 32GB

Home » Samsung Galaxy S5 32GB

Samsung Galaxy S5 32GB

De Samsung Galaxy S5 is verkrijgbaar in twee modellen, namelijk een 16GB en 32GB. Vooral de Samsung Galaxy S5 16Gb is enorm geliefd in Nederland en dat heeft waarschijnlijk te maken met de aanschaf prijs van dit toestel. Want de Samsung Galaxy S5 32Gb is 100 euro duurder maar dan heb je ook een keer zoveel intern geheugen. Met de 32GB versie van de Galaxy S5 heb je voldoende intern geheugen voor al je foto’s, bestanden, video’s en apps, als je ook het toestel regelmatig verschoont door bestanden en dergelijke eraf te gooien. Lees hier alles over de Samsung Galaxy S5 32GB.

Bekijk de prijzen bij de aanbieders

De Samsung Galaxy S5 is nu al een daverend succes. Het toestel ziet er niet alleen prachtig uit ook de specificaties en de mogelijkheden die je hebt met een Samsung Galaxy S5 is oneindig. De enige vraag waar veel mensen mee blijven zitten is wat kan ik eigenlijk allemaal opslaan op een toestel met 32GB opslag geheugen? Hier willen wij je een klein beetje duidelijkheid geven over hoeveel je kunt opslaan op een Galaxy S5 32GB. Er moet wel rekening gehouden worden dat wanneer je de Samsung Galaxy S5 32GB koopt dit niet exact het vrije geheugen is. Dit komt omdat er al veel gigabytes verloren gaan aan het mobiele besturingssysteem van het toestel en aan alle Apps die al op de Galaxy S5 zijn voorgeprogrameerd staan. Hieronder lees je wat je op een leeg toestel van 32GB kunt opslaan.

Opslag mogelijkheden 32GB

Foto’s 16MP: 5500
Muziek: 8000
Apps: Ligt aan de grootte
Films: 40

Het grote voordeel bij de Samsung Galaxy S5 is dat je de opslagcapaciteit kunt uitbreiden met een externe Micro SD-kaart. Met de uitbreiding heb je meer dan voldoende aan 32GB. Je kunt de opslagcapaciteit uitbreiden tot een maximum van 64GB. Dit is meer dan voldoende voor het opslaan van alle foto’s, video’s, bestanden en muzieknummers. Als je de Samsung Galaxy S5 koopt dan kun je direct bij de aanschaf een Micro SD-kaart bijkopen, zodat je altijd meer dan genoeg opslagruimte hebt op je nieuwe toestel.