De handige werktelefoon voor onderweg, de Microsoft Lumia 640 LTE

januari 07, 2016
admin

Mensen zijn altijd op reis en willen hun tijd nuttig besteden, het liefst willen ze ook alles bij de hand hebben. Tegenwoordig kan een telefoon al vrijwel alles, je bent in contact met de hele wereld, leest het nieuws wanneer je wil, maar zou het ook niet fijn zijn als je ook kan werken op je telefoon? Toch wil je niet zo’n enorme koelkast in je broekzak hebben zitten, maar gewoon een telefoon die handzaam is. De Microsoft Lumia 640 LTE is dankzij zijn 5 inch het perfecte formaat om als gewone telefoon en als werktelefoon te gebruiken.

Waarom is de Microsoft Lumia 640 LTE zo goed?

Een 5 inch beeldscherm is een normale handzame grootte, maar dankzij de 1.2 GHz Quad Core snapdragon 400 processor heeft u een telefoon die enorm lang mee gaat en ook nog eens erg snel is. U kunt verschillende applicaties tegelijk openen zonder dat u daarbij veel inlevert op snelheid. Dankzij het Windows 8.1 besturingssysteem kunt u alle documenten die u op de computer heeft staan makkelijk synchroniseren via Dropbox of Onedrive. Alles wat u daarna aanpast via uw telefoon staat dan ook in de Cloud. Met een opslagruimte van maximaal 128 GB kunt u daarnaast ook veel documenten op de telefoon zelf opslaan.

Koop vandaag de Microsoft Lumia 640 LTE en profiteer van alle voordelen!

Als kers op de taart, de Microsoft Lumia 640 LTE is niet eens duur. Al vanaf 139 euro kunt u de Lumia 640 LTE kopen. Koopt u liever geen los toestel? In combinatie met een abonnement vanaf 12 tot 16 euro is de Lumia 640 LTE al gratis! Wilt u een betrouwbare telefoon die lang meegaat, snel is en waar genoeg ruimte op zit om veel mee te werken, koop dan de Microsoft Lumia 640 LTE vandaag!

Een Microsoft Lumia kopen? Check De Lumia Club!

Vergelijk de beste Samsung Galaxy s5 abonnementen