Kleuren

Home » Kleuren

De Galaxy S5 is officieel gepresenteerd en het toestel is in maar liefst vier verschillende kleuren leverbaar. De kleuren die Samsung hanteert voor het vlaggenschip zijn Blue, Black Gold en White. Het is een ongelooflijk toestel die gemaakt is op de bevindingen van Samsungs klanten. Door de verschillende kleuren toe te passen op de Galaxy S5 toestellen hoopt Samsung meerdere mensen te trekken. De kleuren voor het toestel zijn alledaagse kleuren waardoor je altijd meeloopt met de tijd. Het toestel heeft een strak design en het heeft een fingerpassword. Door je vingerafdruk te scannen kun je sommige bestanden instellen tot privé gebruik. Bestel hier de Galaxy S5 kleur die bij jou past!

Galaxy S5 Blue

De Galaxy S5 Blue is een elegante kleur en net iets gedurfder als de andere kleuren van de Galaxy S5. Het is een opvallende kleur en doordat Samsung nog nooit deze kleur heeft uitgebracht voor het toestel zal het meteen opvallen dat je met het nieuwste toestel van Samsung loopt. Vindt je de Galaxy S5 Blue een te gedurfde kleur dan kun je ook kiezen voor een Samsung Galaxy S5 White, Gold of Black. Het design van de Blue is formidabel en je zal zeker geen spijt hebben van deze kleur. Koop vandaag nog een Samsung Galaxy S5 Blue!

Vergelijk Samsung Galaxy S5 prijzen

Galaxy S5 Gold

Gold is tegenwoordig een populaire kleur en dat geldt ook voor telefoon toestellen. We maakten al eerder kennis met andere gouden gekleurde toestellen en nu heeft Samsung de Galaxy S5 ook in de gouden kleur uitgebracht. Met de Samsung Galaxy S5 Gold laat je zien dan je van luxe houdt en dat je mee loopt met de tijd van nu. Het is een opvallende verschijning de Galalxy S5 Gold maar je hebt hiermee wel een top toestel in handen die niemand anders heeft. Bestel hier op de pagina een Samsung Galaxy S5 Gold en betaal nooit te veel voor het toestel.

Galaxy S5 White

Een niet alledaagse kleur voor een Galaxy S toestel is de Galaxy S5 White. Het is tevens niet een nieuwe kleur voor een Galaxy toestel maar je hebt hiermee een toestel waar je ontzettend veel plezier aan zult beleven. Wil je een top toestel en mee lopen met de tijd koop dan de tijdloze kleur White van de Samsung Galaxy S5. De Galaxy S5 White is een perfect toestel voor iedereen die een perfect toestel wil hebben maar er niet mee wil opvallen.

Galaxy S5 Black

De meest gangbare en neutrale kleur voor de aanschaf van een Galaxy S5 is de Galaxy S5 Black. Er gingen al miljoenen kleuren van dezelfde kleur over de toonbank, maar deze kleur black is toch echt anders als alle andere Samsung Galaxy S black kleuren. Het design is prachtig en er zijn ontzettend veel aanpassingen waardoor iedereen kan zien dat je met de nieuwe Galaxy S5 loopt. Het top toestel is in de kleur Black enorm chique en het is voor de vorige modellen de meest verkochte kleur. Bekijk hier alle aanbiedingen voor de Samsung Galaxy S5 Black.