Kopen

Home » Kopen

Een nieuwe Samsung Galaxy s5 kopen

Vanaf vandaag kun je de Samsung Galaxy S5 kopen middels een pre-order. Vergelijk hier alle providers en aanbieders die de nieuwe telg van de Galaxy familie aanbieden. Samsung Galaxy S5 kopen? Je kunt het toestel vanaf nu al kopen in de voorverkoop. De uitlevering van het toestel zal plaats vinden op 11 april. Kun je niet wachten met het bestellen van deze super goede smartphone en ben je opzoek naar de beste Samsung Galaxy S5 aanbieding? Vergelijk bij ons op de website alle Nederlandse aanbieders van het nieuwe vlaggenschip van Samsung en koop de Galaxy S5 altijd super voordelig.

Omdat het hier om een het vlaggenschip gaat van Samsung gonst het altijd van geruchten in de aanloop van presentatie. Dit jaar waren de gerucht nog meer als voorgaande jaren maar uiteindelijk konden de meeste geruchten direct door naar de fabeltjeskrant. 24 februari jongstleden heeft Samsung de Galaxy S5 aan het grote publiek getoond. Het is wederom een pracht van een toestel geworden en dit toestel overtreft alle andere toestellen die op dit moment te verkrijgen zijn. Een Samsung Galaxy S5 in de aanbieding kopen? Dan wordt het nog lastig kiezen welke kleur Galaxy S5 je gaat kopen want je hebt de keuze uit vier verschillende kleuren. Samsung brengt de S5 op de markt in de kleur Charcoal Black, Shimmery White, Electric Blue en Copper Gold. Alle kleuren van de Samsung Galaxy S5 kun je vanzelfsprekend kopen bij alle Nederlandse providers en telecom webwinkels. Wil je de Galaxy S5 kopen? Begin dan met het vergelijken van alle aanbieders zodat je ten alle tijden de goedkoopste Samsung Galaxy S5 koopt!

Telefoonmodellen:
Provider
Contractduur
Minuten:
SMS:
Data:
Bijbetaling:
Prijs per maand:
afm_banner

Vergelijk Samsung Galaxy S5 prijzen

Samsung Galaxy S5 los toestel of met abonnement

Het nieuwe toestel van Samsung is uiteraard verkrijgbaar als los toestel en als toestel met mobiele telefoon abonnement. Wil je de Samsung Galaxy S5 kopen als los toestel dan betaal je de verkoopadviesprijs zoals deze door Samsung aan het toestel is gegeven. Koop je de Samsung Galaxy S5 met abonnement dan kun je van de provider, waarbij je het mobiele telefoon abonnement afsluit extra veel korting tegemoet zien op de aanschaf van het nieuwe toestel. De korting kan al snel oplopen tot 100 procent.

Een Samsung Galaxy S5 los toestel is verkrijgbaar vanaf 699 Euro. Sluit je een mobiel telefoon abonnement af bij de Galaxy S5 dan heb je het toestel al vanaf 0 Euro. Alle bekende Nederlandse providers bieden de Samsung Galaxy S5 aan met mobiel telefoon abonnement en zonder mobiel telefoon abonnement. De providers waar je het toestel online kunt bestellen zijn; Hi, KPN, Tele2, Vodafone en T-Mobile. Je kunt het toestel ook bestellen bij meerdere telecom webwinkels zoals Belsimpel, GSMwijzer, Studentmobiel of Typhone. Vergelijk alle aanbieders en betaal nooit te veel voor de aanschaf van je nieuwe mobiele telefoon.