Los toestel

Home » Los toestel

Samsung Galaxy S5 los toestel kopen? De nieuwe smartphone van Samsung kun je uiteraard ook als los toestel kopen. Als je het geld ervoor over hebt om de Samsung Galaxy S5 los toestel aan te schaffen dan is dit zeer zeker aan te raden. Bij een los toestel zit je namelijk niet vast aan een langlopend en duur mobiel telefoonabonnement. Je bent met een los toestel flexibel in de keuze van het soort abonnement of prepaid. Het nadeel is wel dat je de hoofdprijs in het begin voor het toestel zal moeten betalen. Maar doordat je flexibel bent in de keuze van het soort abonnement kun je er ook voor kiezen om een super goedkoop sim only abonnement af te sluiten, waardoor je super voordelig gebruik kunt maken van het mobiele netwerk met je Samsung Galaxy S5. Met een sim only abonnement bespaar je enorm veel op je maandelijkse telefoonabonnement en dat compenseert weer de aanschaf van het toestel. Simpele berekeningen hebben al uitgewezen dat een de Samsung Galaxy S5 los toestel met een goedkoop sim only abonnement over een looptijd van twee jaar veel goedkoper is dan wanneer je de Samsung Galaxy S5 koopt met een normaal telefoon abonnement. Heb je de mogelijkheid om de Samsung Galaxy S5 los toestel te kopen dan is dit het overwegen waard.

coolblue
  • €549,-

  • Voor 23:59 besteld, morgen in huis
  • Leverbaar in 4 kleuren
  • Gratis verzending
  • Retourneren binnen 14 dagen
samsung
  • €599,-

  • Bestellen bij de fabrikant
  • Leverbaar in 4 kleuren
  • Vertrouwd

Prijs van een los toestel

De Samsung Galaxy S5 is het nieuwe toestel en omdat het om een nieuw toestel gaat, zal je vooral in de eerste maanden de hoofdprijs moeten betalen voor de aanschaf van de Galaxy S5. Er zullen niet direct in het begin mooie aanbiedingen met losse toestellen worden aangeboden, dit zal pas later aanbod komen met de losse toestellen. Heb je het er niet voor over om de volledige aanschaf prijs te betalen, dan moet je op zoek gaan naar een Samsung Galaxy S5 abonnement, waarbij je het nieuwe toestel met flink wat korting kunt gaan kopen. Voor de losse toestellen van de nieuwe Galaxy S hanteert Samsung de volgende verkoopadviesprijzen:

Samsung Galaxy S5 16GB € 699,00
Samsung Galaxy S5 32GB € 799,00

Dit zijn flinke bedragen die betaalt moeten worden voor een Samsung Galaxy S5 los toestel, maar dan heb je wel het voordeel dat je een goedkoop mobiel telefoon abonnement ernaast kunt afsluiten. Al met al zal je dan goedkoper uit zijn dan wanneer je een Samsung Galaxy S5 toestel bij een mobiel telefoon abonnement krijgt. De Samsung Galaxy S5 is in vier kleuren leverbaar en qua kleur maakt de prijs niet direct wat uit. Wel de opslagcapaciteit van het toestel zoals je kunt zien. De kleuren die leverbaar worden in Nederland zijn Charcoal Black, Shimmery White, Electric Blue en Copper Gold. De release datum van het nieuwe vlaggenschip is 11 april 2014. Wil je er nul zeker van zijn dat je straks als één van de eersten met de Galaxy S5 loopt, koop hem nu alvast met een pre-order.