Prijs

Home » Prijs

Een Galaxy S5 kopen? Dan ben je vast en zeker benieuwd naar de prijs van het toestel. Hier vindt je de Samsung Galaxy S5 prijs. De Galaxy S5 is 24 februari 2014 gepresenteerd in Barcelona en het toestel zal vanaf 11 april 2014 verkrijgbaar zijn in Nederland. De Galaxy S5 is leverbaar met een interne opslagcapaciteit van 32GB, 64GB en 128GB. Wil je alles te weten komen over de Samsung Galaxy S5? Lees dan verder en kom alles te weten over de prijs van het nieuwe vlaggenschip van Samsung.

Aankondiging Samsung Galaxy s5

24 februari 2014 is de Galaxy S5 in Barcelona aan het grote publiek getoond. Het nieuwe vlaggenschip is uiteraard een top toestel zoals dat verwacht mag worden van een Galaxy toestel. Samsung is verder gegaan in de telling met hun top toestel. De Galaxy S5 is de opvolger van de Galaxy S4 en het toestel is een juweeltje geworden. De verwachte specificaties van de Galaxy S5 zijn bijna allemaal uit gekomen. Tijdens de presentatie van de Galaxy S5 in Barcelona op de eerste dag van het Mobile World Congress zijn ook de prijzen voor de verschillende modellen bekent gemaakt door Samsung. De Samsung Galaxy S5 is verkrijgbaar in twee verschillende kleur en drie verschillende interne opslagcapaciteiten. De verkoopadvies prijzen voor de Galaxy S5 worden als volgt gehanteerd:

16GB Galaxy S5 € 699,00
32GB Galaxy S5 € 799,00

Vergelijk Samsung Galaxy S5 prijzen

Telefoonmodellen:
Provider
Contractduur
Minuten:
SMS:
Data:
Bijbetaling:
Prijs per maand:
afm_banner

Galaxy S4 ook nog steeds verkrijgbaar

Met de komst van de Galaxy S5 is de prijs van de Galaxy S4 gedaald. Vindt je de Galaxy S5 aan de dure kant en wil je wel heel graag een Galaxy toestel, dan is het verstandig om ook eens te kijken naar de Galaxy S4. De prijs is ten opzichte van de Galaxy S5 maar liefst met 100 euro gedaald. Kijk op onze Galaxy S4 pagina voor alle aanbiedingen met de Galaxy S4.