Samsung Galaxy S5 Prime

Home » Samsung Galaxy S5 Prime

Samsung Galaxy S5 Prime

De Samsung Galaxy S5 is al vernieuwend maar nu de Galaxy S5 Prime er aan komt zal de S5 min of meer in het niets vallen. De geruchten omtrent de S5 Prime nemen alsmaar toe en de komst van het toestel zal binnenkort door Samsung bekend gemaakt worden. Het is een geweldig toestel met een QHD display waarmee Samsung de concurrentie aan wil gaan met de LG G3.

Eerder werd er gedacht dat de ”standaard” Galaxy S5 voorzien zal zijn van een QHD display, maar het toestel kreeg een Full HD display, vanwege de hoge productiekosten van QHD OLED panelen. Maar nu zal Samsung het geweldige display wel gaan toepassen bij de Galaxy S5 Prime. Het QHD display heeft een resolutie van 2560×1440 pixels en het toestel komt waarschijnlijk in juni op de markt.

Vergelijk Samsung Galaxy S5 prijzen

Beeldscherm van de s5 Prime

De Samsung Galaxy S5 Prime zal in kleine hoeveelheden worden uitgerold en daarom is het denkbaar dat het toestel een QHD display heeft. Door de kleine hoeveelheden die Samsung produceert van de S5 Prime is het ook mogelijk dat het toestel niet wereldwijd uitgerold wordt en alleen een release krijgt in het thuisland van de fabrikant, Zuid-Korea.

Naar verluidt zal het toestel velen malen krachtiger worden dan de ”standaard” Galaxy S5 en hierdoor is Samsung genoodzaakt om het toestel te voorzien van een grotere batterij. De ”standaard” Galaxy S5 heeft een 2800mAh batterij en de Galaxy S5 Prime zal naar verluidt een 3000mAh batterij krijgen.

Beter Kwaliteit

Ook zal het toestel voorzien worden van een metalen behuizing. Dit werd ook al verwacht bij de ”standaard” Galaxy S5 maar ook hierover word gesuggereerd dat Samsung problemen ondervond bij de productie. Het zal de eerste keer zijn dat Samsung een smartphone op de markt brengt met een metalen frame. Tot nu toe gebruikte Samsung polycarbonaat (plastic) voor de productie van de toestellen en daardoor zien de smartphones van Samsung er vaak goedkoop uit.

Zodra de Samsung Galaxy S5 op de markt verkrijgbaar zal zijn en ook in Nederland een lancering geniet zal je hier op de pagina de beste aanbiedingen vinden voor de Samsung Galaxy S5 Prime met abonnement.