Samsung Galaxy S5 16GB

Home » Samsung Galaxy S5 16GB

Samsung Galaxy S5 16GB

De Samsung Galaxy S5 kun je in twee modellen kopen, namelijk een 16GB en een 32GB versie. Het meest gewilde model is de 16GB versie omdat deze 100 euro goedkoper is dan de 32GB versie. Maar heb je voldoende interne opslagcapaciteit als je de Samsung Galaxy S5 16GB koopt? Lees hier alles over de Samsung Galaxy S5 16GB.

Bekijk de prijzen bij de aanbieders

Het nieuwe toestel is een nu al een daverend succes en dat was van te voren ook al wel te verwachten omdat het een vlaggenschip betreft van Samsung. De vraag die veel mensen stellen is; wat kan ik met 16GB interne opslagcapaciteit? Veel mensen weten niet wat je allemaal kunt opslaan als je een 16GB versie koopt. Er moet wel rekening gehouden worden dat wanneer je de Samsung Galaxy S5 16GB koopt dit niet het exacte opslagcapaciteit is. Dit komt omdat er al veel gigabytes verloren gaan aan het mobiele besturingssysteem van Samsung en aan alle Apps die al op het toestel staan. Hieronder lees je wat je op een leeg toestel van 16GB kunt opslaan.

Opslag mogelijkheden 16GB

Foto’s 16MP: 2750
Muziek: 4000
Apps: Ligt aan de grootte
Films: 20

Het grote voordeel bij de Samsung Galaxy S5 is dat je de opslagcapaciteit kunt uitbreiden met een externe Micro SD-kaart. Doordat je de opslagcapaciteit kunt uitbreiden is een 16GB toestel voor de meeste mensen meer dan voldoende. Je kunt de opslagcapaciteit uitbreiden tot een maximum van 64GB. Dit is meer dan voldoende voor het opslaan van alle foto’s, video’s, bestanden en muzieknummers. Als je de Samsung Galaxy S5 koopt dan kun je direct bij de aanschaf een Micro SD-kaart bijkopen, zodat je altijd meer dan genoeg opslagruimte hebt op je nieuwe toestel.