Samsung Galaxy Note 7 vanaf 10 oktober alsnog geleverd

oktober 10, 2016
admin

De Samsung Galaxy Note 7 zal vanaf 10 oktober worden uitgeleverd aan Nederlandse klanten die het toestel besteld hebben besteld in de voorverkoop.  Het toestel zou officieel in september al uitkomen maar was uitgesteld wegens explosiegevaar in het toestel.

Door de technische fouten in het toestel is de Samsung Galaxy Note 7 negatief in het nieuws gebracht. Samsung heeft naar eigen zeggen het probleem opgelost en de kans dat het toestel opnieuw explodeert is dan ook nihil. Samsung heeft bij alle nieuwe Note 7 toestellen een groen batterij icoontje toegevoegd waardoor klanten zeker weten dat ze het goede toestel in handen hebben.

Op 10 oktober zal Samsung dus beginnen met de uitlevering van de toestellen aan Nederlandse klanten die het toestel besteld hadden in de voorverkoop. Omdat de klanten zo lang hebben moeten wachten krijgen ze ter compensatie een geheugenkaart van 128GB cadeau. Wanneer het toestel officieel in de winkels verschijnt is nog onduidelijk. Naar verwachting zal dit eind oktober zijn.

Qua specificaties is de Samsung Galaxy Note 7 misschien wel het beste toestel wat momenteel op de markt verkrijgbaar is. Wat als eerste opvalt is de irisscanner waarmee het mogelijk is het toestel te ontgrendelen met je ogen. Daarnaast beschikt het toestel over 8 processorkernen met een Quadcore 2.3 GHz Mongoose processor en een Quadcore 1.6 GHz Cortex-A53 processor. Het interne geheugen bedraagt 4GB intern geheugen en het opslaggeheugen 64GB. Dit is eventueel uitbreidbaar tot 256GB. De camera’s zijn vrijwel identiek als de camera’s in de Samsung Galaxy S7. De resolutie van de camera aan de achterzijden bedraagt 12 megapixel en de selfiecamera heeft 5 megapixels. De Samsung Galaxy Note 7 zal draaien op Android 6.0.1 (Marshmellow).

Het is momenteel ook al mogelijk het toestel te bestellen in de nieuwe voorverkoop. Het goedkoopste Samsung Galaxy Note 7  abonnement is €42 per maand en hierbij krijg je 100 minuten en 1000MB data. Hierbij zul je het toestel gratis krijgen.

Vergelijk de beste Samsung Galaxy s5 abonnementen